Postavenie sektora informačno-komunikačných technológií v podnikovej ekonomike - Bolek, Vladimír, 1988-
Využívanie IKT v podnikovej ekonomike. Všeobecné informácie o informačno-komunikačných systémoch v podnikoch - výsledky zisťovania Štatistického úradu Slovenskej republiky. Používanie internetu v podnikoch. Elektronická výmena dát.