Etika ako nový rozmer v manažmente obchodného personálu - Šveda, Lukáš
Nové postavenie a úloha predajcu pri implementácii dlhodobých stratégií etického správania, ktorá vytvára etickú klímu podniku a je jednou z jej činiteľov. Etika v kontakte s marketingom či predajom.