Riadenie rozvoja ľudských zdrojov - Chinoracká, Andrea
Analýza kompetencií vybraných skupín pracovníkov v spoločnosti, posúdenie ich úrovne dosahovania a návrh opatrení pre politiku vzdelávania ako i plán rozvoja ľudských zdrojov. Verifikácia vytvoreného modelu kľúčových kompetencií.