Postavenie inovácií a ich vplyv na marketingový mix slovenských podnikov - Hlavatý, Ivan, 1978-
Nová generácia výrobných procesov a systémov, marketingový koncept, organizačná štruktúra a všetky ostatné nadväzné činnosti. Inovačná stratégia podniku musí vyriešiť odstránenie identifikovaných kritických miest, využiť špecifikované príležitosti a všeobecné inovačné trendy.