E-learning v dokumentoch Európskej únie na prelome tisícročia - Pólya, Attila
Prehľad dokumentov vzniknutých na prelome tisícročia, ktoré sa intenzívnejšie zaoberali problematikou zavádzania e-learningového spôsobu výučby do pedagogického procesu či celoživotného vzdelávania v našej spoločnosti.