Vzdelávanie z pohľadu znalostného manažmentu - Potisková, Ingrid
Vynaliezavosť človeka, zhmotnená v patentoch, databázach či obchodných známkach je už minimálne tri dekády tým najhodnotnejším, čo firmy majú. Explicitné vedomosti v kombinácii s tacitnými, exaktnosťou a tvorivosťou.