Súčasné trendy smerovania vedomostnej spoločnosti na Slovensku - Kováč, Filip
Vedomostná spoločnosť, investovanie do vedy a výskumu vo vybraných krajinách EU. Spoločná európska stratégia k dosiahnutiu vedomostnej spoločnosti. Percentuálny podiel na celkovej štruktúre obyvateľstva podľa výšky najvyššieho dosiahnutého vzdelania.