Aktuálne trendy v business intelligence - Škvarčeková, Oľga
Business Intelligence (BI) ako významný nástroj na zvyšovanie efektivity a zabezpečenie udržateľného rastu firiem a podnikov. Aplikácie business intelligence a aktuálne trendy v oblasti BI.