Rozvojová pomoc EÚ na prahu splnenia Miléniových rozvojových cieľov - Lindtnerová, Klaudia
Oficiálna rozvojová pomoc na znižovanie chudoby. Záväzky oficiálnej rozvojovej pomoci do roku 2015. Miléniové rozvojové ciele. Aj tie najpozitívnejšie analýzy a odhady budúceho vývoja nenaznačujú, že dôjde k naplneniu Miléniových rozvojových cieľov.