Stratégia manažmentu priestoru a in store marketingu spločnosti Orange Slovensko, a. s. - Jazbec, Andrea
Stratégia manažmentu priestoru ako aj In Store marketingu predajnej sieti. Manažment priestoru je kľúčovým prvkom pri vykonávaní predajného procesu a riadení zákazníkov. Vývoj konkurenčných maloobchodných prevádzok.