Podpora výskumu a vývoja na Slovensku z finančných zdrojov EÚ - Švecová, Angelika
Možnosti financovania vedy a výskumu na Slovensku z finančných zdrojov Európskej únie a zhodnotenie ich doterajšieho využívania v rámci 7. Rámcového programu pre výskum, technický rozvoj a demonštračné činnosti a štrukturálnych fondov.