Riadenie amerických nefinančných korporácií - Krajňáková, Emília
Fungovanie korporácií vo vyspelých ekonomikách. Príbeh „Enronu“. Vytunelovaná firma „Adelphia“. .Korporačná korupcia „TycoInternational“. Podvody v účtovníctve vo „WorldCom“. Martha Stewart z kauzy podvodu vyšla víťazne. Podvody v ďalších nefinančných inštitúciách. Prehľad najväčších bankrotov v USA.