Manažment kategórií - definovanie kategórie vo veľkoobchode - Tokošová, Lucia
Charakterizovanie procesu definovania kategórie vo veľkoobchode s poukázaním na jeho komplexnosť a špecifiká. Využitie priestoru vo veľkoobchode z hľadiska obratu a celkovej profitability. Oddelenia manažmentu (IT, nákupné, vlastných značiek a ďalšie) a ich ciele.