Reálna konvergencia z pohľadu EÚ 15 - Fifeková, Elena
Genéza reálnej konvergencie v európskom integračnom priestore. Západná Európa verzus USA. Výkonnostná medzera medzi EÚ 15 a USA. Konvergenčný proces vo vnútri EÚ. Ekonomická výkonnosť konvergujúcich krajín. Výnosy desaťročných štátnych dlhopisov konvergujúcich krajín a Nemecka.