Komparácia financovania mestskej hromadnej dopravy v Bratislave a v Prahe - Neupauerová, Zuzana
Úroveň a kvalita prepravných služieb mestskej hromadnej dopravy. Mestská hromadná doprava v Bratislave. Dopravný podnik Bratislava. Bratislavská integrovaná doprava a integrovaný dopravný systém. Mestská hromadná doprava v Prahe.