Distribučné centrum - nositeľ distribučných funkcií - Oláh, Ľuboš
Úloha distribučných centier v celom distribučnom reťazci. Adaptabilita a prispôsobenie sa aktuálnym podmienkam ako aj implementovanie zmien a úloha manažmentu v distribučných centrách.