Vybrané charakterisitiky poradenstva - Paráková, Romana
Základné vlastnosti a charakteristiky poradenstva ako metódy na podporu riadiacej činnosti v kontexte historického vývoja až po súčasnosť. Požiadavky kladené na poradcov, prístup a zručnosti.