Vybrané determinanty dopytu po životnom poistení - Ondruška, Tomáš, 1988-
Príspevok prináša prehľad doterajších štúdií vybraných determinantov dopytu po životnom poistení a priblížuje vplyv osobných a demografických determinantov.