Bývanie, jeho ekonomická a sociálna podstata a kvalita života - Vidová, Jarmila, 1967-
Bývanie - jeho sociálne a ekonomické parametre a špecifiká. Európska charta o bývaní. Trend sťahovania sa z mestských centier na predmestia a na vidiek. Teoretické vymedzenie kvality života.