Nové smery manažmentu a manažment znalostí - Pogány, Tomáš
Manažment znalostí - nový smer rozvoja manažmentu. Charakteristika manažmentu znalostí. Odvodenie informácií od znalosti. Zavádzanie manažmentu znalostí. Nové tendencie v manažmente znalostí.