Vplyv hospodárskej krízy na nezamestnanosť - Veselovská, Stanislava, 1957-
Hospodárska kríza na Slovensku. Vplyv hospodárskej krízy na nezamestnanosť podľa profesií. Vplyv hospodárskej krízy na pracovnú vyťaženosť. Pracujúci v sezónnych prácach a v zahraničí. Vplyv hospodárskej krízy na príjmy zamestnancov.