Investičné bubliny a ich vplyv na vývoj ekonomík - Mrva, Adrián
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Japonská akciová a realitná bublina (1986 – 1991). Príčiny vzniku. Vývoj hodnoty japonského indexu Nikkei 225. Spľasnutie bubliny. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov Japonska.