Nad rámec HDP - nové meradlá pre novú ekonomiku - Poláková, Zdenka
Zhodnotenie vhodnosti ukazovateľa HDP na meranie sociálno-ekonomického rozvoja ekonomiky a potreba jeho doplnenia o alternatívne meradlá výkonnosti ekonomiky.