Seriál : O behaviorálnyh financiách - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ilustračný prieskum správania sa našich potenciálnych budúcich investorov, študentov vysokých škôl so zameraním na finančné investovanie.