Spoločensky zodpovedné podnikanie - Hašková, Paula
Systematizácia poznatkov o spoločenskej zodpovednosti, vymedzenie jej postavenia v slovenskom podnikateľskom prostredí. Navrhnutie opatrení potrebných na implementáciu spoločensky zodpovedného podnikania do povedomia a praxe slovenských podnikateľov.