Špecifiká existencie dynamických malých a stredných podnikov - Kubičková, Viera, 1970-
Dynamické malé a stredné podniky, ktoré predstavujú, obzvlášť pre malé ekonomiky Európy, šancu uspieť s vlastnou produkciou so všetkými výhodami pre sociálny a ekonomický rozvoj krajiny.