Dizajn ako konkurenčná výhoda firmy Rona a zvyšovanie povedomia o značke - Osuská, Lenka
Pozícia dizajnu vo firme, analyzovanie silných a slabých stránok. Zviditeľnenie firmy RONA a.s. na slovenskom trhu a ďalšie návrhy na efektívnejšie využitie dizajnu ako zdroja konkurenčnej výhody.