Dopad ekonomickej krízy na vybrané oblasti kvality života vo Vyšehradských krajinách - Strhár, Pavol
Pokles v kvalite života krajín V4 v kontexte finančnej a ekonomickej krízy od roku 2008 až po súčasnosť.