Geomarketingové analýzy vo vybranej lokalite SR - Rehák, Róbert, 1984-
Oboznámenie sa s pojmom geomarketingových analýz a možnosti ich aplikácie na rôzne oblasti riadenia firiem. Aplikácia jednej z týchto analýz na skúmaný objekt.