Postoje a spotrebiteľské správanie "generácie Z" v kontexte trvalo udržateľnej spotreby - Klepochová, Dagmar, 1968-
Trvalo udržateľný rozvoj, trvalo udržateľná spotreba a postoje detí a mládeže pri formovaní environmentálne uvedomelého správania. Charakteristika spotrebiteľskej skupiny - generácie Z. Výsledky výskumnej štúdie, ktorej cieľom bolo odhaliť, aké je spotrebiteľské správanie detí - teenagerov.