Ekonomická a finančná konvergencia v rámci regiónu EÚ - Vaľovská, Zlata
Teória konvergencie. Konvergencia verejných výdavkov a daňových príjmov. Analýza konvergencie daňových príjmov a verejných výdavkov v európskom priestore.