Fiškálna decentralizácia ako súčasť teórie fiškálneho federalizmu - Petrušková, Anna
Fiškálny federalizmus. Súvislosti vzniku teórie fiškálneho federalizmu. Fiškálna decentralizácia. Tieboutov model. Ekonomická teória klubov. Fiškálna decentralizácia na Slovensku.