Hodnotenie akvaparkov a kúpalísk Bratislavského regiónu - Mrkvová, Katarína
Charakteristika Bratislavského regiónu. Potenciál Bratislavského regiónu z hľadiska cestovného ruchu. Hodnotenie akvaparkov a kúpalísk na území Bratislavského regiónu