Building corporate identity in Slovak automotive industry - example of PSA Peugeot Citroen - Šimorová, Lenka
Budovanie podnikovej identity v automobilovom priemysle na Slovensku. Príklad PSA Peugeot Citroen. Popis nástrojov a techník na budovanie podnikovej identity.