Ponuka last minute v prostredí internetu - Skirčák, Michal
Portály s online ponukou zájazdov na slovenskom trhu. Veľkosť ponuky a kvalita sprostredkovateľských služieb. Vonkajšie (vizuálne) rozloženie a kľúčové zložky portálu. Najväčšie portály tohto druhu s ponukou českých a rakúskych tour operátorov.