Priame zahraničné investície Číny v regióne Latinskej Ameriky a Karibiku - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza zahraničného obchodu medzi Čínou a regiónom Latinskej Ameriky a Karibiku. Priame zahraničné investície ČĽR v krajinách Latinskej Ameriky a Karibiku.