Konsolidácia účtovnej závierky mesta - Tušan, Radoslav
Základný cieľ konsolidovanej účtovnej závierky. Východisková legislatíva a používatelia údajov konsolidovanej účtovnej závierky. Konsolidovaná účtovná závierka podľa Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor. Konsolidovaná účtovná závierka verejnej správy v Českej republike. Zásady pre zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky.