Stratégia rozvoja čínskej ekonomiky a pozícia vzdelania - Baláž, Peter
Ekonomický rast Číny a jeho význam pre transformáciu národnej ekonomiky. Ekonomiky s úspešnou transformáciou a vysokým ekonomickým rastom. Porovnanie tempa čínskeho ekonomického rastu s inými ázijskými ekonomikami. Zdroje čínskeho ekonomického rastu podľa Cobb-Douglasovej produkčnej funkcie. Pracovná sila a jej poslanie v procese expanzie ČĽR. Pozícia vzdelania v strategických plánoch Číny.