Perspektívy vývoja cestovného ruchu z hľadiska klimatických zmien - Litomerický, Juraj
Príčiny a príznaky globálneho otepľovania. Vplyv klimatických zmien vo svete. Prímorské oblasti a globálne otepľovanie. Príklady prímorských krajín postihnutých globálnym otepľovaním. Vplyv globálneho otepľovania na cestovný ruch. Vplyv globálneho otepľovania na lyžiarske strediská.