Vplyv marketingu na environmentálne orientované výrobky - Čimo, Jozef
Environmentálne orientované stratégie. Nový pohľad na životný cyklus výrobkov. Systémové ponímanie vzniku výrobku. Tradičné a netradičné chápanie. Zdravotné riziko použitia nanomateriálov. Tvorba environmentálne orientovaných výrobkov.