Vplyv regionálnej smosprávy na rozvoj CR v regióne - Botlová, Diana
Analýza aktivít regionálnej samosprávy v oblasti rozvoja cestovného ruchu. Rozpočet samosprávy a komplex relevantných ukazovateľov možného hodnotenia vplyvu regionálnej samosprávy na rozvoj cestovného ruchu.