Zahraničnoobchodná politika EÚ voči Rusku - vybrané faktory ovplyvňujúce nové perspektívy spolupráce - Drieniková, Kristína, 1982-
Vzájomné obchodné vzťahy medzi EÚ a Ruskom. Člentvo Ruska vo WTO. Nový trend obchodnej politiky Ruska - ázijsko-pacifický vektor. Formovanie strategického partnerstva Rusko-Čína.