Towards the importance of theories of trade as part of trade science - Francová, Zuzana, 1971-
Význam niektorých čiastkových obchodných teórií so zreteľom na ich historickú retrospektívu. Vývoj teórií obchodu v odbornej literatúre. Zhodnotenie oprávnenosti týchto teórií.