Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve - Lacková, Alica
Zhodnotenie komplexných poznatkov z problematiky geneticky modifikovaných organizmov a špecifikácia výhod a rizík genetickej modifikácie, najmä z oblastí potravín. Analýza úrovne informovanosti spotrebiteľov o danej problematike a ich postojov k využívaniu GMO.