Perfekcionizmus ako prejav hodnotovej orientácie u mladých ľudí, jeho vplyv na kvalitu ľudského kapitálu - Vongrej, Marián
Predstavenie problematiky perfekcionizmu zo všeobecného hľadiska, no najmä jeho neurotickej (nezdravej) podoby. Rysy a formy nezdravého perfekcionizmu. Perfekcionizmus zameraný na výkon, výzor i vzťahový perfekcionizmus. Neurotický perfekcionizmus jednotlivca vedie k oslabovaniu a poškodzovaniu dlhodobého výkonnostného potenciálu v zamestnaní i rodinnom živote.