Manželstvo, rozvod, narodenie dieťaťa – podstatné daňové skutočnosti - Rabatinová, Marcela, 1977-
Výpočet daňovej povinnosti za rok 2012. Odpočitateľné položky a daňový bonus na dieťa. Zamestnanci a podnikatelia - možnosti optimalizácie daňovej povinnosti.