Komparácia konkurencieschopnosti Slovenskej republiky s vybranými krajinami - Turan, Alexander
Teórie zaoberajúce sa konkurencieschopnosťou. Slovenská republika a meranie konkurencieschopnosti. Znalostná ekonomika ako determinant konkurencieschopnosti ekonomiky. Podnikanie a jeho inovačný potenciál.