[Produktové manažérstvo] - Lacková, Alica
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá rozhodovaním o produkte z teoretického hľadiska. Kniha je obohatená o výsledky prieskumov uskutočňovaných v predchádzajúcich obdobiach na Slovensku a v zahraničí.