Nezdaniteľná časť základu dane a nárok na ňu - Borza, Michal
Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov ako základný zákon zdanenia príjmov fyzických osôb. Možnosti uplatnenia nezdaniteľnej časti základu dane (NČZD) v podmienkach SR.