[Manažment znalostí: personálne a technologické perspektívy] - Matušovičová, Monika, 1967-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá syntetizuje dve podstatné dimenzie manažmentu znalostí, a to dimenziu ľudských zdrojov a dimenziu technologickú.